LIVET ER GODT FØLG OS – Bogen

Udkomme i hele landet den 3 maj 2018

Jeg fik den skøre ide om at padle/sejle i kajak fra København til Istanbul sammen med min familie, som var starter på det hele. Vi tog af sted fordi vi gerne ville ud på et rigtig familie eventyr og at det måske kunne være starten på et nyt liv plus muligheder for at samle penge ind til Nuru International.

Gå direkte til betalings siden

DSC_9192

Vi havde ikke overvejet hvor langt der egentligt var, men Istanbul var lang væk og på en måde ende af Europa. Også ville vi gerne ud på en rejse som var længere end et år og denne tur var bestemt lang nok.

Nu er bogen på print, køb den herOmslag softcover Livet er godt

 

(Vi signere gerne din bog, og skal der en speciel besked med så skriv endelig til os)

Den 3 maj 2018:

E-bogen er online på Amazon, køb den herOmslag softcover Livet er godt

VIRB Picture

Skrevet af vores fantastisk ven Chris Paton, med brug af vores ekspedition dagbog, tager bogen dig med på et utroligt fascinerende familie eventyr, verdens længst i kajak, gennem Europa med alle dens forskellige kulture. Plus vi er meget stolte over at Dave Cornthwaite, har skrevet forordet.

IMG_4551

Vi kunne umuligt have forstille os alle de oplevelser og udfordringer som turen bød på. På godt og ondt, var dette en fantastisk, livsændrende rejse. I bogen vil du finde mange sjove men også lidt for spændende episoder. Vi har prøvet at være så ærlige som muligt og håber at I vil syntes om, denne store del af vores liv.

Du kan købe den nu på vores hjemmeside, på Dansk, Engelsk og Italiensk. E-bogen kan købes på Amazon og Saxo efter den 3 maj 2018.Front omslag dk.jpg

DSC_3166

Advertisement