Pressemeddelse – Life is GOOD follow us

Dansk familieekspedition har brugt halvandet år i kajak

7200 KILOMETER FRA KØBENHAVN TIL ISTANBUL

18.10.15 når familien deres mål.

Med slogannet Life is GOOD follow us! skrevet på deres kajakker har Lars og Suzi og deres to børn brugt halvandet år på at sejle ned gennem Europa. I kajakker. Nu nærmer de sig familieekspeditionens store mål. Istanbul.

Den 3. maj 2014 forlod Lars Simonsen og Suzi Oud København. Det gjorde de sammen med deres børn i to kajakker og satte kursen mod Istanbul. Den lille familie – der foruden Lars og Suzi – også tæller drengen Tiuri på otte år og Liva på seks år har undervejs oplevet alt det, man kun kan oplever, når man lægger hverdagen bag sig og kaster sig ud i et projekt, ingen andre har gjort før dem.

Oplevelserne

Rejsen har budt på alt fra sæler rundt om kajakkerne i Danmark, 274 sluser ned gennem Europa, kæmpe bølger i Middelhavet og heftig sejlads fra Italien til Grækenland på over 90 km uden land i sigte.

En af de helt store oplevelser var da familien i flere minutter havde besøg af en hval lige ved siden af og under kajakkerne. ”Børnene kunne ikke tro deres egne øjne, det var en magisk oplevelse,” fortælle Lars Simonsen.

Familie har mødt en fantastisk venlighed og opbakning på hele deres tur. Har boet hos flere familie og oplevet landenes kulture indefra. På strande i Italien har TV, borgmestre og lokalbefolkning, stået klar med pizza og champagne. De blev sågar modtaget af Monaco Yacht Klub, som betale for overnatning på luksus hotel.

”Det har til tider også været en hård tur” fortælle Lars Simonsen, som da den ene kajak var ved at synke 20 km fra land i 2 meter høje bølger. Og da familien måtte klare 114 km i løbet af 27 timer uden mulighed for at gå i land.

Når familien kører retur til Danmark, bliver det i en elektrisk bil, så den del af turen også er miljøvenlig – endnu et eventyr venter forude.

Når Lars Simonsen og Suzi Oud kommer tilbage til Danmark, vil de skrive en bog, lave en dokumentar og holde foredrag om denne fantastiske familieekspedition. Imens de planlægger deres næste eventyr…

KONTAKT

Life is GOOD follow us!

Familien blogger på www.lifeisgoodfollowus.com og Facebook/Life is GOOD follow us

En lille film om Italien, https://www.youtube.com/watch?v=ijIrTiHS5-c

For aftale om interview kontakt venligst Lars Simonsen på mobil 41436145 (Tyrkiske nr. +90 538 8653 782) eller på mail: lsski@hotmail.com. Forventet ankomst til København omkring den 20. november 2015.

 

 

Advertisement