Værtspar i sneen

Thinggaard Rejser driver over 10 pensionater/hoteller i Østrig og søger hver år værtspar til at sørge og hygge om gæsterne. Nogle er større hoteller med personale, andre mindre pensionater som Klausnerhof. På Klausnerhof er der plads til 26 gæster fordelt på 9 værelser. Vi servere morgenmad, gøre rent og tjekke ind & ud! Den anden halvdel er en gård med dyr, som drives af ejeren Simon og hans søn Tobias. Skønne mennesker som vi har et rigtig godt forhold til.

Det er ikke større end at man kan klare det som par, og når morgenmad er kørt og evt. værelser er rengjort, kan man stå på ski. Hvis man vil, kan man stå på ski hver dag. 🙂 I Westendorf driver Thinggaard tre pensionater, Threse, Haus Luise og Klausnerhof og det er super skønt at have kollegaer. Vi hjælper hinanden, hygger og står tit på ski sammen. Vi synes det gør oplevelsen endnu bedre og har været utrolige glade for vores med-værter.

Ud over at drive pensionatet følger et par guideopgaver med, så som at lave piste rundvisning, slædetur og kanetur. Og evt. hjælper gæster hvis de har nogle udfordringer. Hvert pensionat har også en opgave med at stå for sengelinned, bookning af skiskole og afhentning af liftkort.

Der kan være en del ting at lære i starten og der er det rart at have et par erfarende kollegaer i nærheden. Der er stort set altid et værtspar, som bliver i to sæsoner. Derfor kan det er rart at vælge et sted som Westendorf, hvis man er helt ny inde for faget.

Advertisement