Hobie Mirage Tandem Island

Så er det officielt, vi har lige bestilt to Hobie Mirage Tandem Island kajakker til turen. Det er en super, top kvalitets kajak fra Hobie, med gode sejl egenskaber. Vi er meget spændte og når de er i hus, skal I nok høre mere om dem.

Life is GOOD follow us

It’s official, we have just ordered two brand new Hobie Mirage Tandem Island kayaks for our trip. It’s Hobies top of the notch Kayak with great sailing possibilities. We are very excited and will tell you more when we get them.                     ———————————————————-

Så er det officielt, vi har lige bestilt to Hobie Mirage Tandem Island kajakker til turen. Det er en super, top kvalitets kajak fra Hobie, med gode sejl egenskaber. Vi er meget spændte og når de er i hus, skal I nok høre mere om dem.

View original post

2 thoughts on “Hobie Mirage Tandem Island

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s