Goodbye party

English further down…

En hyggelig eftermiddag med lille flok Fastligger, fra vores tidligere arbejdsplads. De var kommet til Guldborg Camping, som havde sørget for dejlig kaffe og kage til de fremmødte, for at høre om vores tur og hilse på en sidste gang inden vi drager af sted. Tak til Tina, Koos og alle jer andre for en dejlig eftermiddag.

Today we had some guest from our former campground coming by, to hear about our next trip and say goodbye to us. Guldborg Camping was so nice to make us some great coffees and cakes, thanks for that Tina and Koos. And thanks to all of you for a nice afternoon!

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s