De første dage- The first days

Vi har haft nogle fantastiske første dage, sammen med venner, familie og på vandet. Det først der skete efter vi forlod Halvandet, var en båd der sejlede ud for at ønske os god rejse., dejligt. Også fedt at Gustav og Lars fra Kajakkæden fulgte os på vej. Ved Kastrup lufthavn sejlede vi alene videre og kæmpe os frem til Dragør. Her blev vi modtaget af familien og Henrik fra Dragør Roklub. Som gav os lov til at overnatte og bruge deres lokaler, helt helt fantastisk første dag. Dog gik låsen I baglås og vi var låst inde I et par timer. ☺

Næste dag sejlede vi videre rundt syd om Amager men blev mødt af vestenvind lige I snuden, og vi ende på Amagers syd side på en hyggelig naturlejr plads ved Hejresø. Hvor vi havde bål og hygge med fætter, kusine, mormor og farfar.

Tirsdag startede med, at DR Ultra kom forbi og filmede Tiuri i et par timer, sjov oplevelse hvor hele holdet på tre personer var med ude på kajakkerne. Der efter skulle vi krydse over til Køge, hvor Køge kajak klub havde inviteret os indenfor. Men halvvejs over vendte vinden og vi satte kurs mod Stevns Klint. Fire timer, halvtreds minutter og 32 km. senere blev vi taget imod ved Præsteskov af Lars (kajakkæden) og hans kone. Et kæmpe kryds, fed oplevelse, ikke efter planen men sådan har hver dag været indtil nu. ☺

I dag skulle vi havde været til Rødvig, men måtte opgive efter halv anden time på vandet hvor vi kun have flyttes os ca. to en halv km. i den rigtige retning. Så nu sidder vi og hygger i teltet tilbage i Præsteskov.

De først fire dage har givet os flere store oplevelse end vi kunne havde drømt om. ☺

Henrik tager imod
Henrik Dragør kajakklub

 

We have had some fantastic first days, together with friends, family and on the water. When we left Halvandet a boat came up to us just to wish us a good trip, nice! And it was also nice that Gustav and Lars came with us on the first part. At the airport we said goodbye, and we struggle to get pass the airport, but made it to Dragør. Here our family had home made cake and café, and we also meet Henrik from the Dragør Rowing club, who gave us the key to the clubhouse and we could stay and use the house, so so kind of him. The only problem was that the door lock it self and we where stuck inside for at couple of hours. ☺

The next day we went further south around Amager, but had a western wind strait in our face and we didn’t get far. We found a little nature camp on the south end of Amager. Cosy place, had a fire and a good time together with niece, nephew and grand-mum and dad.

Tuesday a film crew from a children’s program came by and filmed Tiuri and us. Fun experience to see all three crew members on the kayaks. After that we crossed over Køge bay, to Køge were we had an appointment with Køge kayak club. But half way the wind turned and we went for Stevns Cliff instead. Four hours 50 minutes and 32 km later we saw Lars (Kajakkæden) and his wife waving at us at Præsteskov. Big crossing, great experience but not planned like every day till now. ☺

Today we planned to go to Rødvig, but after one and half hour on the water we had only moved two and half km in the right direction. So now we sit in the tent back in Præsteskov, having a good time.

The first four days has given us more great experience then we had ever dreamt of.

Hygge / cosy
Hygge / cosy

 

 

Advertisement

One thought on “De første dage- The first days

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s