Holland

Vi har nået vores første store delmål, Suzi’s forældre hus i Hem, over 1100 km og 2 dage før planlagt, ikke dårligt! Drømme der startede hele dette eventyr, var at padle i kajak fra Lolland også her til Holland!

Som flere ved så har vi den sidste uge tid rejst alene uden børnene, som har været på ferie hos Oma og Opa. Gensyns med børnene var dejlig, de har aldrig være væk i mere end en dag. Dog var de ikke helt klar til at fortsætte, de havde haft det rigtig godt og ville gerne blive til Jul 🙂

We have reach our first big goal, Suzis parents house in Hem, over 1100 km and 2 days before plan, not bad!! It was the dream that started this hole expedition, to paddle from Lolland (Denmark) to Holland.

As you might know we have been traveling alone the last week, kids has been with Oma and Opa. It was really nice to see the kids again, they have never been more then a day away. But they where not ready to say goodbye to Oma and Opa, they wanted to stay to Christmas. 🙂

Meget trafik i Holland / lots of traffic in Holland
Meget trafik i Holland / lots of traffic in Holland

DSC_1150

Der var mere tid uden børn og vi kunne nyde en dejlig gang aftensmad. Ris med masse af grønsager, selvlavet sovs og varme æbler, lækkert!! / There was more time without the kids, here we are having a nice dinner, lots of vegi and hot apples,
Der var mere tid uden børn og vi kunne nyde en dejlig gang aftensmad. Ris med masse af grønsager, selvlavet sovs og varme æbler, lækkert!! / There was more time without the kids, here we are having a nice dinner, lots of vegi and hot apples,
Vi mødte Hans og Esther, Hans som selv havde bygget hans båd i baggrunden i løbet af 13 år!!! Vi var ombord og fik te, hyggeligt. / We meet Hans and Esther. Hans had build his own boat, and we had a look and tea onboard.
Vi mødte Hans og Esther, Hans som selv havde bygget hans båd i baggrunden i løbet af 13 år!!! Vi var ombord og fik te, hyggeligt. / We meet Hans and Esther. Hans had build his own boat over 13 years, and we had a look and tea onboard, nice!
Suzi gamle ven Petra og familie var også på besøg, og havde frokost med, lækket / Suzi old friend Petra and family came to visit us and had lunch with them, nice
Suzi gamle ven Petra og familie var også på besøg, og havde frokost med, lækket / Suzi old friend Petra and family came to visit us and had lunch with them, nice
Gode overnatnings steder / Good places to stay the night.
Gode overnatnings steder / Good places to stay the night.
Ankom til Broekerhaven Oost tæt på Suzi forældre, var et stort delmål, en af drømmene havde altid været at padle kajak fra Danmark til Suzis forældre i Holland / Coming toBroekerhaven Oost
Ankom til Broekerhaven Oost tæt på Suzi forældre, var et stort delmål / Coming to Broekerhaven Oost near Suzi parents home was a big goal achived. 
Hos Suzi forældre har vi brugt de sidst par dag, med at klare gøre og efter se kajakkerne  / At Suzis parents place, we have spend the last few days, cleaning and preparing for the journey ahead.
Hos Suzi forældre har vi brugt de sidst par dag, med at klare gøre og efter se kajakkerne / At Suzis parents place, we have spend the last few days, cleaning and preparing for the journey ahead.
Advertisement

One thought on “Holland

  1. Hoi Lars en Suzi,

    Het was super jullie te ontmoeten…!!! Jullie verhaal heeft indruk op ons gemaakt, en wie weet inspiratie voor een lange tocht richting Denemarken….!!!! ( als ik Hans kan overtuigen :-)) Wij wensen jullie nog heel veel plezier en succes met de rest van jullie superstoere avontuur..!!! We blijven jullie volgen.

    Heel veel liefs, Hans en Esther

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s