Welcome to France

Fantastik velkomst af Erik i Frankrig, hyggelig aften. Næste dag spiste vi morgenmad ved hans hus, og sammen med hans kone Annie var de med i kajakkerne de næste 4 km ind til Givet. Her spiste vi frokost sammen og jeg havde lidt problemer med at padle de næste 15 km, for meget mad og måske lidt for meget at drikke. 🙂

DSC_3400

Life is GOOD follow us

This is how Erik welcome us, thanks for a nice evening!! The next day we had breakfast at there house and afterwards Erik and his wife Annie came with us the next 4 km in the kayak and gave us lunch in Givet. I had trouble kayaking the next 15 km, to much food and maybe a little to much to drink 🙂

View original post

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s