WE CHALLENGE YOU TO CHALLENGE US!!

Vi sætte fokus på Nuru i denne måned, Håber I vil hjælp os med at samle en masse penge ind. I kan evt. udfordre os!! Klare vi opgaven så donere I x-antal penge til Nuru International. eller bliv ‘I am Nuru’ ligesom vi er!! Sammen kan vi gøre en ende på ekstrem fattigdom!!

Vi forventer ikke at I betale os, men vi håber I vil donere penge til Nuru International, hvis I kan li’ hvad I ser på vores hjemmeside og Facebook. 🙂

 

We are setting focus on Nuru International in this month of september, and we are trying to collect tons of money for Nuru’s work in Africa, to end extreme poverty. We have made our own donate site, and we hope to raise 2000 Dollars, just in september. We want you to challenge us or other people, to do something. And if they do it, you will donate money to Nuru or become ‘I am Nuru’, just like us!!

We don’t expect you to pay us, but please donate want you can to Nuru, if you like what you see on our website and Facebook. 🙂

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s