Dave Cornthwaite – Say Yes More

This guy is awesome, he is doing 25 different expeditions all 1000 miles long without a motor, the raise money and mostly because he wanted to change his life style. He also founded ‘Say Yes More’ a way of life. Not that you have to say yes all the time, but just say YES more, I like that. In many ways he is doing what we just started to do: To live our dreams!!


Den her fyr er fantastisk, han er i gang med et projekt som han kalder Expediton1000, 25 forskellige tur hver på 1000 miles eller mere og alle uden motor. For at støtte velgørenhed men mest for at ændre hans livsstil. Han motto er ’Say Yes More’ . På mange måder lever han, på samme måde som vi lige er begyndt at leve på: At udleve drømmen!!

 

Here are a few things Dave has done so far… / Her er nogle af de ting som Dave har prøvet…

AJzigs6TWmVldkQTnHVs3Vn5zcE

Oyt1hY8KT1kQHtQYbTA_3LCLVEg M_Ebss71p6Cs63sNEOuw7xTwOmU 4612928341

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s