Aviron Rowing Club

We have enjoyed two days at the Aviron Rowing Club, who let us use there facilities. We also had a play on the water in their rowing boat, Tiuri is hooked… and their own hero Frédéric Dofour introduced himself and gave us a book about the club and one about his jouney to become an Olympic champion. 🙂

Also their nabour Martine and Alain, welcomed us with open arms. We enjoyed a nice evening together, Martine took us around town to do some shopping (our air-mattress gave up and we ended up spending 200 euros on two new ones) and yesterday we had lunch together.


Vi har i to dage hyggede os ved Aviron Roklub, hvor vi har fået lov til at bruge deres faciliteter. Vi fik også lov til at prøve en tur på vandet i deres robåde og deres eget helt, Frédéric Dufour introduceret ham selv, gave os en bog omkring klubben og om hans vej til at blive en olympisk mester. 🙂

Også naboen Martine og Alain, har sørget godt for os. Vi har haft en hyggelig aften sammen, Martine kørte os rundt I byen så vi kunne handle ind. (vores luftmadrasser er færdige, det kostede lige 1500 kr. For to nye madrasser, nu håber jeg vi kan sove ordentligt igen) og I går spiste vi frokost sammen.

DSC_7536

DSC_7593
This was the view from the tent / Dette var udsigten fra teltet. 🙂
DSC_7534
Martine and Alain, nice people and our kids enjoyed playing with their granddaughter and grandson / Martine and Alain super flinke folk. Vores børnene hyggede sig sammen med deres børnebørn.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s