Aviron Rowing Club

We have enjoyed two days at the Aviron Rowing Club, who let us use there facilities. We also had a play on the water in their rowing boat, Tiuri is hooked… and their own hero Frédéric Dofour introduced himself and gave us a book about the club and one about his jouney to become an Olympic champion. 🙂

Also their nabour Martine and Alain, welcomed us with open arms. We enjoyed a nice evening together, Martine took us around town to do some shopping (our air-mattress gave up and we ended up spending 200 euros on two new ones) and yesterday we had lunch together.


Vi har i to dage hyggede os ved Aviron Roklub, hvor vi har fået lov til at bruge deres faciliteter. Vi fik også lov til at prøve en tur på vandet i deres robåde og deres eget helt, Frédéric Dufour introduceret ham selv, gave os en bog omkring klubben og om hans vej til at blive en olympisk mester. 🙂

Også naboen Martine og Alain, har sørget godt for os. Vi har haft en hyggelig aften sammen, Martine kørte os rundt I byen så vi kunne handle ind. (vores luftmadrasser er færdige, det kostede lige 1500 kr. For to nye madrasser, nu håber jeg vi kan sove ordentligt igen) og I går spiste vi frokost sammen.

DSC_7536

DSC_7593
This was the view from the tent / Dette var udsigten fra teltet. 🙂
DSC_7534
Martine and Alain, nice people and our kids enjoyed playing with their granddaughter and grandson / Martine and Alain super flinke folk. Vores børnene hyggede sig sammen med deres børnebørn.
Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s