Lega Navale

Life is GOOD follow us

We are staying her in Genova a couple of days, because of the weather and we were invited to their Chrismas Regatta. Were I made a little presentation about our trip. We got to sit at the Presidents table for lunch and got the clubs logo, plus flags, T-shirts, stickers and Chrismas cake. 🙂 We have our own room, in the clubhouse and have received a royal treatment! Long live the Italian sailing club (Lega Navale). Also got the same treatment af few days ago in Savona.


Vi er blevet her i Genova et par dag, pga. dårligt vejr og fordi vi blev inviteret med til Jule regatta afslutning i klubben hvor jeg lavede en lille præsentation af vores tur. Fik lov at sidder med ved præsidentens bord til frokost og fik overrakt klubbens logo, flag, T-shirts, klistermærker og jule kager. 🙂 Vi har vores eget værelse her i klubben…

View original post 88 more words

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s