We are feeling the warmth of the South…

Life is GOOD follow us

In more ways it is getting warmer and the people are really helpful. Maurizio was telling us that Rome is the beginning of the south, and the further south we come the nicer the people. We might have a problem there, cause if people are getting even kinder further south, we are not going to leave 🙂

På flere måder er det blevet varmere og folkene her ned syd på er rigtig hjælpsomme. Maurizio fortalt os at Rom er begyndelse på det sydlige Italien og at jo længere syd på vi kommer jo flinkere er folkene. Så vi har måske et problem, hvis folk er mere venlig syd på, forlader vi måske aldrig Italien. 🙂

Lente! Het wordt warmer en de mensen nog behulpzamer. Maurizio vertelde dat Rome het begin van het zuiden is en dat de mensen, zuidwaarts, nog aardiger zijn; Als dat zo is hebben we een probleem…

View original post 979 more words

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s