I en BMW i3 elektrisk bil, Wien til København!

Vi er helt oppe og køre!!! BMW Danmark bliver en del af vores #eventyr. Turen hjem fra Wien til København bliver i en BMW i3 elbil!! Og undervejs vil vi holde gratis foredrag om turen, til fordel for Nuru International. Så hvis du gerne vil have os forbi din by for at holde et foredrag, har et sted vi kan lade bilen eller et sted vi kan sove, høre vi MEGET gerne fra dig!! Turens rute er nogenlunde sådan: Wien-Venedi-Marseille-Lyon-Amsterdam-København. Starter i Wien omkring den 1 November og skal være i København inden den 20 november.

Life is GOOD follow us

We are so excited!!! BMW Denmark is going to be a part of our #adventure. On our return trip to Copenhagen we are going to drive a BMW i3 electric car!! And we will be holding free illustrated talks along the way home to support Nuru International. If you want us to come by your town to make a presentation, have a place to charge the car or maybe a place to stay, we would LOVE to hear from you. The route is roughly Istanbul-Sofia-Belgrade-Budapest-Vienna-Pragh-Berlin-Copenhagen. Starting in Istanbul around the 20th of October and have to be in Copenhagen before the 20th of November.

Vi er helt oppe og køre!!! BMW Danmark bliver en del af vores #eventyr. Turen hjem fra Istanbul til København bliver i en BMW i3 elbil!! Og undervejs vil vi holde gratis foredrag om turen, til fordel for Nuru International. Så hvis du gerne…

View original post 52 more words

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s