Halvandet år i kajak, et fantastisk familie eventyr!

Som Mikkel Kryger på TV2 Go’ Morgen sagde:

”Danmarks mest eventyr lystende familie”

IMG_0900.JPG

Lars Simonsen har en helt særlig historie at fortælle. Lars, hans kone Suzi og deres to børn Tiuri på 7 år og Liva på 5 år tog ud på, verdens længste familie kajak ekspedition. 7300 km fra København til Istanbul.

Med foredraget ”Halvandet år i kajak, ned igennem Europa” og mottoet ”Life is GOOD follow us”. Lars har inspireret og underholdt folk i otte forskellige lande, fra firmaer og sejlklubber til skoler og universitets college. Deres historie er blevet fortalt i diverse fjernsyns programmer, radio, aviser og magasiner i hele Europe.

VIRB Picture

Med udgangspunkt i dette fantastisk eventyr, fortælle Lars, med en utrolig livsglæde, humor og røverhistorier om; at miste alt, vende det til noget positiv, parforholdets udfordring, undervisning af børnene, mentale og fysiske tilstande på godt og ondt, glæden ved det simple liv og fantastiske oplevelser.

Foredraget henvender sig til skoler, familier, eventyrlyste personer. Personer som går med en drøm, uden at gøre noget ved den eller ikke tør springe ud i nye udfordringer. Klubber og firmaer som gerne vil give deres medlemmer og kollegaer en kæmpe oplevelse om et helt unik familie eventyr.

IMG_1590

Advertisement

3 thoughts on “Halvandet år i kajak, et fantastisk familie eventyr!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s