Hobie Weekend på Fyn

Alt er på plads nu manger vi kun Jer!!

Vi er i et fantastisk område, perfekt til Hobie sejlads. Se programet her under.

Program:

Fredag:
Kl. 16 – 18 mødes vi på Sinebjerg camping
kl. 18 – 20 Grill vi med medbragt kød, jeg søger for salat, kartoffel salat og flutes. Der er gas-grill til fri afbenyttelse og en pavilion på telt pladsen.
kl. 20 klargøring af kajakkerne og evt en aften tur.
Lørdag:
kl. 8 morgenmad og smøre madpakker (køber fælles ind, evt inden, om aftenen eller om morgenen) der er butik og brød på pladsen, eller Fåborg er 5 min der fra.
kl. 10 Af sted på tur. Alt efter vind og vejr kan vi:
Tage op til Helnæs bugt og sejl rundt om Illum ø, spise medbragt madpakke, springer i det kolde vand og sejler tilbage. Total 37-40 km.
eller tager syd på rundt om Lyø, spiser medbragt madpakke, springer i det kolde vand og sejler tilbage. Total 20 km. Den kan hurtig gøres længere der er flere øer som Evernakø og Korshavn så bliver turen på 35-40 km.
eller direkte til Søby på Ærø og retur. En rundtur på omkring 35 km. med et åben kryds på omkring 8-10 km hver vej. Husk her skal vi også lige i baljen ind vi sejler retur 🙂
Jeg er faktisk ikke så kendt i området, er lige flyttet til, så turene er nye for mig, men det er bare en del af eventyret.
Husk vi kan altid hjælpe hinanden, jeg har træk tov hvis det bliver nødvendigt. og hvis nogle mangler noget udstyr, så sig til I kan godt låne fra mig. Regner med vi sejler sammen, eller måske i to grupper, vi efterlader ikke nogle.
kl. 16-18 er vi tilbage på pladsen.
Kl. 19 spiser vi aftenmad, Griller igen? Henter mad? Spiser de fisk som I andre har fanget 😉
Kl. 21 Foredrag om halvandet år i kajak
Søndag:
Kl 9 spiser vi morgen mad.
Kl. 10-12 evt en kort tur langs med kysten inden frokost.
Kl. 13 spiser vi frokost og slut af.
Har I lyst til at være med?
Man betaler selv for overnatning, jeg er ved at undersøge om vi kan få rabat. Man kan leje hytte og camping vogn på pladsen, man kan også tage campingvogn med eller telt. Teltpladsen er lejrens centrum. Programmet er kun et forslag, alt kan ændres.
Tilmelding pr mail til lsski@hotmail.com eller i kommentar her under. Tænker at alle former for Hobie kajakker er velkommen, og hvis man bare er interesseret så kom forbi.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s