Hvad får en familie ud af at tage på eventyr?

Vi har først og fremmest fået en masse gode oplevelser sammen, oplevelser som vi aldrig vil glemme. Oplevelser som giver os sommerfugle i maven og får smilet frem på en kold, grå, regnfuld november dag.

“Giv os et telt, nogle soveposer og vi skal nok få nogle af de bedste oplevelser her i livet”

Jeg tænker tit tilbage på:

Ud over de mange unikke oplevelser, oplever vi også en kæmpe ro og et simpel liv. Når alt hvad man har brug få ligge i nogle få tasker, transport midlet er rugbrøds drevet og man skal kun søge for at komme fra A-B, sætte telt op og lave mad. Det er allerbedst når man også er uden for internet og telefon rækkevide, så er der slet ikke noget der kan forstyrre en. Alle bekymringer forsvinde, alt stress forsvinde og man opleve en lykke følelse som er svær at beskrive.

Og husk: Dårlige oplevelser bliver tit til positive oplevelser og nogle af de allerbedste.

Når man er på eventyr så finder man ud af hvad der er vigtig her i livet, familien bliver tæt knyttet, plus det giver en kæmpe stor selvtillid. Vi kunne miste alle de ’vigtige’ ting, møbler, bil, hus osv. Men giv os et telt, nogle soveposer og vi skal nok få nogle af de bedste oplevelser her i livet.

Hvis du har lyst til at læse om vores kæmpe kajak eventyr. Fra København til Istanbul i kajak, 7300 km over halvandet år, så find den her

LiG April PROMO

Featured Image -- 2362

Advertisement

One thought on “Hvad får en familie ud af at tage på eventyr?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s