Firma Micro-Adventure i naturen

Er det muligt at have eventyr på en helt almindelig hverdag? Et Mikro-Eventyr i det fri lige efter arbejde, i flotte omgivelser, med mad over bål og overnatning uden tag over hoved. Vil samle jeres kollegaer, booste jeres energi og give tid til at tænke nye ideer!

I samarbejde med KbhTeambuilding, tilbyder vi Micro-Adventure for firmaer i Danmark.

I vil blive hentet på virksomheden, af mig (Lars). Jeg starter med et lille foredrag, hvor jeg fortælle om hvorfor eventyr er så vigtigt, for sammenholdet, ens personlighed og hvordan man kan kombinere eventyr med et helt almindeligt arbejdets/privat liv. Vel og mærke uden at bruge flere måneder på projektet. Vi kigge også på sidegevinsterne ved eventyr, som at styrke samarbejdet, forbedre konflikthåndtering og give en dybere respekt for hinanden.

Turen går ud til et dejlig sted i naturen, ikke langt fra arbejdspladsen, hvor vi sammen vil tilberede mad over bål. Mad smager meget bedre lavet over bål, og imens kan man nyde natures lyde og hygge sig med kollegaerne. Så er det tid til at dele evt. en flaske vin eller lokal øl, dele ideer og slappe af i de herlige omgivelser. Når mørket kommer, lægger vi os i soveposen under åben himmel og skulle man være så heldig at vågne op i løbet af natten, vil man se den mest fantastiske stjernehimmel.

Når solen står op er der friskbrygget bålkaffe og morgenmad. De friske, finder en å, sø eller havet og får sig en forfriskende dukkert. Så vågner man helt op og er klar til en ny dag på jobbet. Så går turen tilbage til arbejdspladsen, så det passer med det normale starttidspunkt. Denne oplevelse vil give jeres medarbejder et frisk og unikt pust i den ellers så travle hverdag.

Bestil MicroAdventure tur her

En stor del af den danske befolkning lider af stress, op mod 35.000 medarbejder er dagligt sygemeldt pga. stress. I naturen kan folk koble fra, blive tættere knyttet til deres kollegaer og føle sig værdsat af firmaet. Det er svært for virksomheder at give sine medarbejder et pusterum og inspiration til privat/arbejdsliv i balance. Turen i naturen, med god mad, frisk luft og en masse grin, er den perfekte måde at rette op på dette!

I fremtiden er håbet at ind imellem tager man en taske med ekstra tøj, et liggeunderlag, sovepose, noget mad og begiver sig ud mod et shelter, overnatningsplads i det fri, til stranden eller skoven. Laver mad over bål, hygger sig i sove posen under en fantastisk stjernehimmel. Hopper man i vandet og vandrer tilbage til jobbet næste morgen. Om det så er med venner, kolleager eller familie, vil det have en fantastisk positiv effekt på deres hverdag.

En Mini-Eventyr kan:

  • forbedre jeres mentale velvære, fysiske sundhed og sænke stressniveauet.
  • skabe et godt balanceret arbejds- og privatliv, hvor man kan udfordre sig selv, og hvor eventyr er i højsæde, selv på en ganske almindelig hverdag.
  • Give enestående oplevelser, forbedre sammenholdet, berige og skabe en mere levende hverdag.

 

Praktisk information:

Mikro-Eventyr er efter arbejdstid med en overnatning, og teamet er tilbage inden næste arbejdsdag. Vi vil prøver at finde et godt sted tæt på virksomheden, så transporten er kort. Vi søger for alt mad, befordring og alt det praktiske. Der skal kun medbringes, vandflaske, lommelygte, sovepose, liggeunderlag, håndklæde, et sæt ekstra tøj + varmt tøj. Det gode humør og et åbent sind. Vi sørger for ekstra soveposer og liggeunderlag, hvis nogen skulle mangle. Mere information kontakt Lars eller KbhTeambuiling.

Pris:  8.000 kr for 5 personer. Herefter 650 kr pr. person. Book nu

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s