5 års plan

Da vi overtog Sakskøbing Camping i 2007 og fra sagde os Sakskøbing Vandrerhjem, var det starten på vores 5 års plan. Nu kom muligheden nemlig for at rejse igen, da campingpladsen kun var åben om sommeren.

Så første december 2008 efter Livas fødsel, kørte vi af sted i vores nye indkøbte Mitsubishi Space Star, ned gennem Europa i 3 måneder.

Et år senere lejede vi en autocamper i Chicago, USA og kørte i næste 5 måneder gennem den vestlige del af Amerika.

I 2010 stod der sommer på programmet. Vi tog til Bali, Indonesia og var en måned. Fløj så videre til Australien, hvor vi lejer en cykel og købte en cykel. Og alt det andet som skulle bruges til vores 2 måneders cykeltur gennem Australien.

Nu var Liva blevet 3 år i 2011 og det var tid til at lære at stå på ski. Turen gik fra Seattle (USA), op gennem Canada og ned til Breckenridge ski område i USA. Hvor vi stod på ski i 2 måneder, inden turen endte i Chicago efter 4 ½ måneder.

Sidste tur af vores 5 års plan, var ned gennem Syd Amerika. Vi startede faktisk med 16 dage i USA og sov i telt mellem bjørne i Great Smoky Mountains. Fløj så videre til Lima i Peru, hvor 4 måneder som Backpacker, skulle fører os ned gennem Peru, Bolivia, Chile og Argentina, til det sydligste punkt i Syd Amerika.

UshuaiaUshuaia, den sydligste storby i verden.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s