Nuru International

Nuru international er en organisation som vi har støtte de sidste 4 år, på flere forskellige måde. Nuru er en Amerikansk organisation som de sidste 5 år, har hjulpet mennesker ud af ekstrem fattigdom. Efter fremgangs måde, hjælp til selvhjælp. Der investeres i viden og uddannelse hos de lokal, så de vil være i stand til at klare sig selv efter at organisationen forlader området. Og det har de gjort med store succes. Vi kender folk i organisation og ved at pengene bliver brugt rigtigt, derfor støtter vi dem fuldt ud i deres arbejde.  Læs mere på deres hjemmeside www.nuruinternational.org

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s