Hvordan forbereder vi os til sådan en tur?

Vi har gjort flere ting for at forberede os på turen, vi har selvfølgelig været på flere små turer med kajak. Hvor den største af disse ture var, turen rundt om Møn, dog kun 3 dage. Men vores cykeltur i Australien, har lærte os hvordan det er at være på lang tur. Sove i telt hverdag i 2 måneder, hvordan børnene reagere, hvor lang tid de kan sidde stille, hvor meget kan vi nå på en dag osv.

DCIM101GOPRO
Lejrliv på vores Bandholm tur i kajak

Vores tur gennem Sydamerika, lærte os lidt om hjemmeundervisning, da Tiuri var startede i børnehaveklasse. På denne nye kajak tur skal vi undervis begge børnene, Tiuri skal starte i anden klasse og Liva i børnehaveklasse. Der kommer på et senere tidspunkt et indslag om vores måde/tanker og håndtere undervisningen på.

Under vores mange rejser, ved Suzi og jeg også hinanden stærke og svage sider. Det hjælper os når vi er presset, den ene ved hvornår der skal trækkes og omvendt. Det gør også at vi normalt efter kort tid på tur, er inden i en rytme i forhold til alle de praktiske ting, som gør livet meget nemmere. Der er også en større forståelse for at få tingene til at fungere, man kan ikke gemme sig, hver især ved hvordan den anden har det.

Vi var også i 2013 en tur i svømmehallen med vores kajak. Vi havde lejet hele svømmehallen, og øvede redninger, vending af kajakken, hvad vi gør hvis kajakkerne driver væk osv. Det giver en god tryghed at vide hvad vi gør i en hver situation.

Svømmehals træning
Vending af kajak i svømmehal

Ud over det, så holder vi os i god form, vi går alle sammen til svømning. Så cykler vi børnene i skole og børnehave en gang imellem, vi har ti kilometer hver vej. Jeg (Lars) har også været på kajaknavigations kursus, og vi skal begge på VHF radio kursus inden vi skal af sted.

Vi har også været til flere forskellige foredrag, i fredags var det et foredrag om sejlads ned gennem kanalerne i Europa, vi læser bøger osv.

Har I spørgsmål til os er I meget velkomme til at skrive en kommentar eller en mail lifeisgoodfollowus@outlook.com

Advertisement

2 thoughts on “Hvordan forbereder vi os til sådan en tur?

  1. Hej Lars og Suzi
    Det er en super flot hjemmeside i har fået lave og rigtig spændende at læse alle jeres indlæg. Glæder mig til at følge jer når I tager afsted
    Hilsen Heidi

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s