Now in English!

Folk fra udlandet har vis store interesse for vores hjemmeside, derfor har vi oprette siden på engelsk. Del venligst med Jeres venner hvis I kender nogle som ikke lige er flydende på Dansk. Direkte link til den engelsk er www.lifeisgoodfollowus.com og linket til den danske er www.livetergodtfolgos.dk. Der er også link på begge side i toppen, til det anden sprog.  

Lots of people from abroad have showed interest in our website, therefore we made an English site too. Please share with you friends. Direct link to the English site is www.lifeisgoodfollowus.com and for Danish go to www.livetergodtfolgos.dk. There is a link on top of both sites, to change language.  

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s