Not everything goes as planned!

Life is GOOD follow us

I sidste uge var vi på #ski i Østrig, DCIM100GOPROsammen med det meste af Lars familie. Nogle dejlige dage i #Westendorf og med rimelig sne. Vi havde dog et par uheldige episoder. På tredje dagen drejede Liva rundt på knæet, jeg (Lars) måtte have hende op på skulderne og køre denne lange vej ned af pisten. Dagen efter vågner Tiuri med feber og de næste 2 dagen stod ingen af dem på ski. Suzi og jeg stod så på skift sammen med de andre. Sidste dagen blev dog sluttet af med maner, i solskin og med alle tilbage på pisten. Fantastisk at være tilbage i bjergene og Østrig. Westendorf var det sted jeg arbejde som skiinstruktør tilbage i 1998 til 2000. Jeg var også lige forbi og hilse på min gamle chef, Andreas Aschaber, tjek lige hans musikvideo 

___________________________________________                      …

View original post 166 more words

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s