Planlægning

Hej, lige en opdatering omkring vores planlægning indtil nu. Mange ting bliver undersøgt i øjeblikket, og mail bliver send til nær og fjern. Vi har lige nu kontakt med Lucian Lonescu fra Rumænien, som har hjulpet os med råd og vejledning om vores tur fra Kroatien/Albanien til Istanbul. Han padlede i kajak fra Sortehavet til Venedig sidste sommer, så dele af vores planlagte rute. Klik her for at se hans spændende planer til sommer.

Vi har også været i kontakt med Scandlines og Søfartsstyrelsen omkring krydsningen fra Rødby til Puttgarden, som er et meget trafikeret område. Ud over det tager vi et VHF kursus gennem VHF Skolen her i Danmark. Et ’Short Range Certificate’ er noget man skal have for at erhverve sig en VHF radio.

Og vi kigger stadig efter sponsorer og prøver at lave aftaler med dem som vi har kontakt til.

Der er meget endnu som skal klares ind afgang, som er sat til den 3. maj fra København. Sæt et kryds i kalenderen hvis du har mulighed for at sende os af sted, det ville vi sætte stor pris på. God weekend!!

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s