Der er sket meget / Lots has happend

To gode nætter i en rigtig seng på Guldborg Camping, hvor vi boede i vores gamle hus og havde alt ud af kajakkerne og tjekket alt igennem. Der blev lavet et par små reparationer på Mirage/fod padle systemet, vi havde ramt nogle sten og de var bøjet en smule. Alt blev vasket og tørret, stort set alle vores ting var fugtigt pga. vejret. Bundene på vores Kajakker blev også tjekket, og de så fine ud. Vi er super taknemlige for den fine behandling vi har fået af Tina og Koos på Guldborg Camping og for nogle hyggelige stunder sammen. Tak venner!!

Alt ligger til tørre / Everything is drying out
Alt ligger til tørre / Everything is drying out

Turen til Nykøbing have vi to gæster med, Susan og Thor, imens vores børn var i Knuthenborg sammen med Lukas, Rita og Gedas og tak for I ville det. Det var en skøn tur med vinden bagfra og vi fløj af sted. En time og 49 min senere havde vi klaret de ca. 16 km.

Guldborgsund Kajakklub
Guldborgsund Kajakklub

Ved kajak klubben i Nykøbing, hvor vi kunne overnatte, var flere at klubbens medlemmer kommer ned for at hilse på os, rigtig hyggeligt. Næste dag havde vi arrangeret et lille foredrag om vores tur indtil nu, omkring 25 person var møde op. Efter foredraget sejle vi videre mod Nysted.

Farvel til Guldborgsund Kajakklub / Goodbye to Guldborgsund Kayak club
Farvel til Guldborgsund Kajakklub / Goodbye to Guldborgsund Kayak club

Det var også en dejlig tur i et super flot vejr, vinden var med os et stykke af vejen og det blev fisket efter hornfisk dog uden held.

I Nysted fik vi en gratis luksus hytte stille til rådighed på Nysted Camping, så endnu en gang kunne vi sove i en rigtig seng. J Her hyggede vi os sammen med ejerne Nicole og Henrik, og deres tre børn, der blev grillet med en flot udsigt over Nysted havn og Ålholm slot.

Fjernsyn, det sker ikke så tit / Television, that doesn't happend that often.
Fjernsyn, det sker ikke så tit / Television, that doesn’t happend that often.

 

Two good nights in a real bed on Guldborg Camping, were we lived in our old house. We took everything out of the kayaks and checked everything. The Mirage paddling system, had hit some stones so we made a few repairs. All of our stuff was washed and dried. Almost everything was a bit damped after many days with rain. Also the kayaks bottoms were checked and they looked fine. We are very happy for the great treatment by Tina and Koos on Guldborg Camping and had some nice time together, thanks friends.

Gillet fra Sakskøbing kom også forbi, dejlig overraskelse / The old boyscouts from Sakskøbing came by, nice surprise.
Gillet fra Sakskøbing kom også forbi og vores venner, dejlig overraskelse / The old boyscouts from Sakskøbing came by and our friends, nice surprise.

 

On the trip to Nykøbing we had two guests with us Susan and Thor, in the meantime our kids went to Knuthenborg Safari park, together with Lukas, Rita and Gedas, thanks guys for doing that. It was a nice 16 km trip to Nykøbing with the wind in our backs and it took us 1 hour and 49 min.

 

Thor var med, kun to et halv år gammel / Thor was with us only two and a half
Thor var med, kun to et halv år gammel / Thor was with us only two and a half

At the kayak club in Nykøbing, were we could overnight, more of their members came by to say hi. The next day we had arranged an Illustrated talk and about 25 people came by, nice. After that we paddled further towards Nysted. This was also a good trip, with help from the wind, great weather and we tried to catch Hornfish, without luck.

Susan som var med fra Guldborg til Nykøbing, hyggeligt / Susan who was with us from Guldborg to Nykøbing, nice!
Susan som var med fra Guldborg til Nykøbing, hyggeligt / Susan who was with us from Guldborg to Nykøbing, nice!

In Nysted we got luxury chalet for free at Nysted Camping, ones again we could sleep in a real bed. J In the evening we had a nice time together, barbequing, with the owners Nicole and Henrik and there three kids. With a great view over Nysted harbour and Ålholm Castle.

Advertisement

2 thoughts on “Der er sket meget / Lots has happend

    1. Så langt så godt, dejligt at følge jer – og ikke mindst lige at sende jer afsted fra Guldborg i skønt vejr og god vind. – God tur videre. Knus. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s