Velkommen til Tyskland / Welcome to Germany

Vi havde en fin dag fra Danmark til Tyskland, så mange skibe og en havørn, den først rigtig tæt på super fedt.
Vores overnatnings sted var vi blevet anbefalet af vores naboer på Sønderkobbel camping og det var et super hyggeligt lille havn Schleimünd. Hvor det kun var muligt at komme til med båd. Vi fik hurtigt en snak med nogle tysker, der i blandt Chris og hans kone som inviterede os til at bo i deres lejlighed i Cuxhaven, hvor vi senere kommer. Fik også en snak med Kathrin som alene har sejlet fra Italien til Grækenland i en katamaran, hun har lovet at kommer med oplysninger om god overnatnings steder og folk som kan hjælpe os, fantastisk start i Tyskland.

Havørnen inden for 10 m. / The Sea Eagle within 10m.
Havørnen inden for 10 m. / The Sea Eagle within 10m.

Næste dag, da vi skulle videre var det blæst op og inden vi drog af sted var der omkring 10 sm. vind. Udgangen til havet var ikke bredere end 40-50 m. strøm, vind og bølger havde vi lige i hoved. Tiuri og jeg kæmpede os ud og lå i 2 meter høje bølger, Tiuri syntes det var helt fantastisk!! Men vi vente hurtigt tilbage, vi skulle ikke videre i dag. Der var publikum på som fik sig en oplevelse. ☺

Vi krydsede over til en lille camping plads ca. 1 km fra hvor vi startede, i hastigheds rekord omkring 13-14 km. I timen, sjovt. Vi tog over til camping pladsen da vi senere skulle få besøg af Suzi mor og far og de kunne jo ikke kom ud hvor vi var. Ellers var vi slet ikke tage af sted.
En dag senere sidder vi stadig på campingpladsen og venter på godt vejr. Det blæser stadigt helt vildt og teltet bliver testet. ☺

DSC_0143


We had a great day from Denmark to Germany. Saw lots of ships and our first Sea Eagle really close by, cool! The place that we wanted to stay the night, recommended by our neighbour at Sønderkobbel Camping, was a nice little harbour called Schleimünd and the only way to get there was by boat.
Here we quickly talked with different people, amongst them Chris and his wife that invited us to stay at their place in Cuxhaven, a place that we will pass later. We also talked to Kathrin, who sailed alone from Italy to Greece in a catamaran. She promise to send us information about good places to stay and people that can help us, great start in Germany!!

Lille hyggelig havn med en lille strand, perfekt / Nice little harbour with a beach, perfect!
Lille hyggelig havn med en lille strand, perfekt / Nice little harbour with a beach, perfect!

The next day we had a good wind, and before we left we probably had around 10 sm. The opening to the sea was not wider then 40-50 m. and we had wind, current and waves in our face. Tiuri and I fought our way out and out there we had 2 meters high waves. Tiuri loved it, but we turned around, we were not going anywhere today. There was a small audience and they got an experience too. ☺

Mange skibe på denne tur, var lige på Sejlsikkert.dk for at være sikker på hvem tager hensyn til hvem :-)/ Lots of ships today, went to a website to check the rules  one more time. :-)
Mange skibe på denne tur, var lige på Sejlsikkert.dk for at være sikker på hvem tager hensyn til hvem :-)/ Lots of ships today, went to a website to check the rules one more time. 🙂

We crossed over to a small campground a km from our starting point, in record speed 13-14 km an hour, awesome. We went over to the campground because later we were going to have a visit from Suzis parents. Otherwise we would have never left the place! A day later we are still at the campground, waiting for better weather. The wind is still strong, and our tent is being tested. ☺

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s