Vi klarede det! / We made it!

DSC_0248

Vi kom ned til kanalerne, og kom igennem slusen til Kielerkanalen. Den sidste uge har folk fortalt os at uden motor så kommer vi ikke i gennem Kielerkanalen, men vi gjorde det, fedt! J Omvejen ville have taget over 2 uger ekstra…Nu har vi kun lidt over 2000 km kanaler og vi ser frem til turen. Men det skræmmer os også lidt at vi nu ikke kan få den helt store hjælp af vinden.

Nu har vi fisket lige siden København men vi skulle til Tyskland før vi fangede en fisk og den sprang selv op i kajakken. YES selv op i kajakken til Liva og Suzi :-) / We have been fishing sins Copenhagen, but the first fish we got was in Germany, and it jump in to the kayak by it self, YES by it self into Liva and Suzi kayak. :-)
Nu har vi fisket lige siden København men vi skulle til Tyskland før vi fangede en fisk og den sprang selv op i kajakken. YES selv op i kajakken til Liva og Suzi 🙂 / We have been fishing sins Copenhagen, but the first fish we got was in Germany, and it jump in to the kayak by it self, YES by it self into Liva and Suzi kayak. 🙂

Hvad laver man så, når man har en Landdag som vi kalder det. Man spring selvfølgelig i vandet, her sammen med Oma og Opa / So what do you do when you have a Landday as we call it, you jump in to the water off cause. Here together with Oma and Opa!
Hvad laver man så, når man har en Landdag som vi kalder det. Man spring selvfølgelig i vandet, her sammen med Oma og Opa / So what do you do when you have a Landday as we call it, you jump in to the water off cause. Here together with Oma and Opa!

We made it to the canals, and we were allowed to go in to the North East Canal. The last week people have been telling us that with out motor we can’t get through the North East Canal, but we did and we are very happy. The detour would have taking over 2 weeks extra… Now we only have little over 2000 km of canals, and we are looking forward, but it is also a little scary not having the wind to help us so much anymore.

Mange kapsejlaser i Kiel Fjord / Lots of racing in Kiel Fjord
Mange kapsejlaser i Kiel Fjord / Lots of racing in Kiel Fjord

 

 

DSC_0265
DSC_0297 Kieler kanalens først sluse og vores første, var lige ved at gå galt, vi sejle ind før tid, ups! The canal lock to the North East Sea canal our first and It almost went wrong, we went in before time, ups.

 

 

 

Advertisement

3 thoughts on “Vi klarede det! / We made it!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s