Wo sind die kinderen!!

Vi havde en fantastik tur ud gennem Bremerhaven, og som I jo nok ved ende det med en halv overnatning i vadehavet. 🙂 Oma og Opa fra Holland var kommet for at hente børnene som skulle være hos dem i en lille uges tid, så om eftermiddag da højvandet kom tog Suzi og jeg alene af sted.

Først hilste vi på nogle roer, vi overnattede ved Bremerhavens roklub, som havde læste om os i avisen. Lidt senere på vandet stod en mand og vinkede helt vildt og gav os tommelfinger op af osv. Så kom vi forbi en lille familie på vej i deres kano, de hilste og spurte ‘Wo sind die kinderen’ 🙂 Lidt senere så vi Dannebrog i en flagstand ved vandet, en tilfældighed måske. Derefter kom en bil med hornet i bund og vinkede til os, og på broen til det åbnehav vinkede folk til os. Så følger man sig sku’ velkommen!!

DSC_0809
Børnene glæde sig meget til at komme med Oma og Opa / Kids where really looking forward to seeing Oma and Opa.

We had a fantastic trip through Bremerhaven, and as you might know it ended up with a half a night on the open sea. J Oma and Opa from Holland, had come to pickup the kids, they where going to stay for a week with them. So when the high tide came in, Suzi and I went away alone.

Before we left a couple of rowers said hallo, we stayed the night a Bremerhaven Rowing club, they had read about us in the newspaper. A little later a man was waving at us and giving us thumbs up. Then a family came by in a canoe, and asked ‘wo sind die kinderen’ J By the water front we saw the Danish flag, maybe a coincident. After that a car came, with the horn blowing and waving at us and on the bridge before the open sea people where waving at us. That was a really nice experience.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s