Ændret planer / Chance of plans , Garmin GPSmap 64st.

I Cuxhaven ændrede vi vores planer på baggrund af Chris. Han fortalte at turen rundt omkring de nordtyske vadehavsøer var et besøg vær, så der drager vi ud i dag.

Med os har vi to Garmin GPSmap 64st, vandtætte GPS’er. Som vi flittigt har brugt indtil nu, hvor vi hele tiden kan se vores fart, position, kort osv. Ud over det bliver de også brugt til at aktivere vores Garmin VIRB Elite Aktionkameraer, som bare virker perfekt. Vi må også lige fortælle at servicen er i orden, har lige modtaget en pakker her i Tyskland med et nyt VIRB Aktionkamera, da vi havde lidt problemer med at opdatere det ene af det to som vi har med på turen.

Gps’en hænger fast på redningsvesten, hvor vi hele tiden har den ved hånden / We have the GPS’s hanging on our lifejackets so they are easy to use.
Gps’en hænger fast på redningsvesten, hvor vi hele tiden har den ved hånden / We have the GPS’s hanging on our lifejackets so they are easy to use.

 

Planlægning med GPS fungere også fint, til turen rundt i vadehavet har jeg været inde og plotte hele turen. Der er mange ting man skal tage hensyn til natur reservater, vand veje, høj og lavvand osv. Så er det godt at have styr op navigationen.

DSC_0525

Glæder os til at vise Jer billeder fra Vadehavet.


Change of plans in Cuxhaven! Chris told us how beautiful the Wadden Sea is and that it would be no problem for us to sail through, which we thought it would be. So thats were we will set sail to today!

With us we have two Garmin GPSmap 64st waterproof GPS’s. Which we use daily, here we can see our route, speed, position, maps etc. We can also use them to activate our Garmin VIRB Camera, which works like a charm. Service of Garmin is good, we had little problem with updating one of the camera’s but today we received a package in Germany with a new camera.

Planning a route on GPS works also great. We have plotted the whole trip through the Wadden Sea in, there is quite a bit to think of sailing this way; nature reserves, waterways, high tide, low tide, etc.

We can’t wait to share some pictures of the Wadden Sea!


In Cuxhaven hebben we onze plannen bijgesteld. Ons werd verteld, door Chris, hoe mooi de wadden zijn en dat deze goed te bevaren zijn, we dachten in eerst instantie dat dit te gevaarlijk zou zijn. Dus daar vertrekken we vandaag heen!

Bij ons hebben we twee Garmin GPSmap 64st waterdichte GPS’en. Welke we dagenlijks gebruiken, hierop kunnen we onze route zien, positie, kaarten enzovoort. Daarnaast kunnen we de GPS ook gebruiken om onze Garmin VIRB kamera te activeren, wat perfect werkt. Service van Garmin is ook in orde, we hadden een probleempje met het opdateren van een af de kamera’s, maar hebben zojuist hier in Duitsland een pakje ontvangen met een nieuwe kamera.

Het plannen van de route met de GPS werkt ook prima. Voor de reis door de waddenzee hebben we de gehele reis ingeplot, er zijn veel dingen waar we op de wadden op moeten letten; natuurreservaten, eb en vloed, vaarroutes enzovoort.

We kijken er naar uit om foto’s te laten zien van de Waddenzee!

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s