Great Service, Hobie Mirage Tandem Island

Vi har nu padled/sejlet i to måneder fra Danmark til Holland og klaret næsten 1200 km. I hvad de flest folk ikke tror er muligt, nemlig The Hobie Mirage Tandem Island. Det er sjovt at se folk ansigt, når vi fortæller dem hvor vi er kommet fra og hvor vi skal hen. Kajakkerne har klaret turen fint, TI som den bliver kaldt blandt ejerne, har været et super transport middel. Vi har padlet på flat vand og sejlet i 2 meter højebølger i 13 sm. uden problemer. Den er meget mere stabil end de fleste sejlbåde og måske den mest stabile kajak i verden!!

Hård vind ude ved Nordsøen klarede kajakkerne i fin stil / Hard winds in the North sea wasn't a problem for the kayaks.
Hård vind ude ved Nordsøen klarede kajakkerne i fin stil / Hard winds in the North sea wasn’t a problem for the kayaks.

De eneste ting vi har haft indtil nu har været et ror på den ene kajak som skulle fin justeres lidt, det kom Lars fra Kajakkæden/Hobie i Danmark og hjalp os med. I går havde vi besøg fra Zachary og Derch fra Hobie Kayak Europe i Stellendam/Holland.

Vi har haft nogle af kuglerne fra kuglelejet på sejlet som var faldet ud, så de udskiftede kuglelejet og samtidig gav de os to styrstænger. Vi har fået en fantastik service og problemerne har været små. Se i forhold til det stress og tid vi har været på vandet. Den sidste lille ting som jeg har lave selv, var vi fik lidt vand ind ved et skrue hul i bunden af kajakkerne, det blev fixet med lidt epoxy. 🙂

Nu er kajakkerne så gode som nye og klar til de næste 7000 km…


We have now paddled/sailed for 2 months from Denmark to Holland and covered almost 1200 km. In what most people don’t think is possible, The Hobie Mirage Tandem Island. It has been very funny to see how people react, when you tell them what we have done, and what the plan is. And the kayaks has been great, the TI as it is known amongst owners, has performed fantastic. We have been traveling in flat waters and up to 2 meter waves i 13 sm winds, no problem. It is much more stable then most sailing boats and the most stable kayak in the world, probably!!

 

The only thing that we have had so far, is that the steering on the one kayak was a bit tight. That was fixed in Denmark where Lars from Kajakkæden/Hobie came down and helped us just fine-tuning the rudder. Yesterday we had a visit from Zachary and Derch from Hobie kayak Europe in Stellendam/Holland. We have had a few balls from the ball bearing falling out, so they replace the ball bearing holder and gave us to new steering poles. Great service from the guys and really small problem considering the stress and amount of time we have been on the water. The last little thing was a bit of water coming in from a screw hole in the bottom, I fixed that my self with a bit of epoxy 🙂

Mange landinger på strande er hård for bunden / Lots of landing on beaches is hard on the bottoms.
Mange landinger på strande er hårdt for bunden / Lots of landing on beaches, is hard on the bottom.

The kayak are as good as new, and ready for the next 7000 km. 😉

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s