Overnatnings steder / Finding places to stay.

Det har stort set aldrig været et problem at finde et sted at overnatte, dog med nogle enkelte undtagelse, men tingene løser sig altid. 🙂 Den sidst uges tid har vi prøvet lidt at hvert.


We almost never have problems finding a place to stay, occasionally it happens, but things always work out. 🙂 This last week we have had a little of everything.

Overnatning hos Suzi veninde Paulin, hvor vi var heldige at finde en plads til kajakkerne ved roklubben ’De Amstelgeuzen in Ouderkerk’, hvor Tjeerd van Dijk var rigtig hjælpsom, tak for det.  /  Staying by Suzis friend Paulin, we where lucky to find a place for the kayaks, at The rowing club De Amstelgeuzen in Ouderkerk. Here we met Tjeerd van Dijk who helped us, thanks for the help!!
Overnatning hos Suzi veninde Paulin, hvor vi var heldige at finde en plads til kajakkerne ved roklubben ’De Amstelgeuzen in Ouderkerk’, hvor Tjeerd van Dijk var rigtig hjælpsom, tak for det. / Staying by Suzis friend Paulin, we where lucky to find a place for the kayaks, at The rowing club De Amstelgeuzen in Ouderkerk. Here we met Tjeerd van Dijk who helped us, thanks for the help!!
Skiftede børnene ud for en kort tid / Changed our kids for a short while
Skiftede børnene ud for en kort tid / Changed our kids for a short while

DSC_1561DSC_1563

Vi havde Sandy og hendes søn med en hel dag som var alle tiders, men vi fandt aldrig et sted at overnatte. Til sidst spurte Sandy om vi kunne have kajakkerne liggende en nat hos en gartner også kunne vi overnatte hos dem. Super hvordan tingene falder på plads, selv om man ikke har en plan. / Having Sandy and her son Toine, with us the hole day was great fun, finding at place to stay not so. In the end Sandy fund a place to leave the kayaks and we had a night a there place. Great how things can work out, not having a plan at all!!
Vi havde Sandy og hendes søn med en hel dag som var alle tiders, men vi fandt aldrig et sted at overnatte. Til sidst spurte Sandy om vi kunne have kajakkerne liggende en nat hos en gartner også kunne vi overnatte hos dem. Super hvordan tingene falder på plads, selv om man ikke har en plan. / Having Sandy and her son Toine, with us the hole day was great fun, finding at place to stay not so. In the end Sandy fund a place to leave the kayaks and we had a night a there place. Great how things can work out, not having a plan at all!!

DSC_1712

Vi startede sent og var først inde ved slusen til Utrecht centrum omkring kl. 20. Vi kommer igennem og spurte om der var flere, Ja det var der men vi kunne ikke når igennem i dag! Hvad skulle vi nu gør? Midt I centrum af Utrecht ville det blive svært at finde et overnatnings sted. Vi tog det stille og roligt, fik aftensmad og kiggede på de mange mennesker som var ude på gaderne pga. VM i fodbold. Holland skulle spille kvartfinale. Vi kom forbi en sportscafe med et lille stykke græs ude foran og spurte om vi kunne overnatte der, ingen problem og så kunne vi komme ind og se fodbold bagefter, perfekt!!/   In Utrecht we had a late start and came to Lock gate just before the center of town and only 15 min before closing time. Inside we asked if there where more. Yes but you are not going to make it tonight!! Well, where are we going to find a place here in the center? We took it easy had dinner and a fantastic trip down through the town. Holland was playing football and there where people everywhere. It was getting late and at a café that had a little grass path in front, we asked if we could stay the night. No problem and come in and see football when you are ready, awesome!!
Vi startede sent og var først inde ved slusen til Utrecht centrum omkring kl. 20. Vi kommer igennem og spurte om der var flere, Ja det var der men vi kunne ikke når igennem i dag! Hvad skulle vi nu gør? Midt I centrum af Utrecht ville det blive svært at finde et overnatnings sted. Vi tog det stille og roligt, fik aftensmad og kiggede på de mange mennesker som var ude på gaderne pga. VM i fodbold. Holland skulle spille kvartfinale. Vi kom forbi en sportscafe med et lille stykke græs ude foran og spurte om vi kunne overnatte der, ingen problem og så kunne vi komme ind og se fodbold bagefter, perfekt!!/
In Utrecht we had a late start and came to Lock gate just before the center of town and only 15 min before closing time. Inside we asked if there where more. Yes but you are not going to make it tonight!! Well, where are we going to find a place here in the center? We took it easy had dinner and a fantastic trip down through the town. Holland was playing football and there where people everywhere. It was getting late and at a café that had a little grass path in front, we asked if we could stay the night. No problem and come in and see football when you are ready, awesome!!

DSC_1856DSC_1872

 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s