Eventyr, hvor skal man starte?

Eventyr for os er hvor man kommer ud af sin comfort zone, prøve noget nyt, som ikke kan planlægges ned til mindste detalje. Så eventyr er i princippet vidt forskellige for os alle sammen, det behøves ikke at være 8000 km i kajak. 🙂 Eller på den anden side af jordkloden og koster en masse penge. Som Erik B Jørgensen siger: Eventyret starte i den baghave!!

Så tag din sovepose, gå, cykel, ro i kano eller kajak ud til de over 1000 primitive overnatningspladser i Danmark mange af dem med Shelters, så man ikke behøver et telt for at komme i gang. Det er et helt unikt system vi har og for det meste gratis, du har sikker en overnatningsplads lige rundt om hjørnet!!  Naturstyrelsen overnatningspladser

DCIM101GOPRO

Tit er eventyr bedst når de er lidt primitive, i ukendte omgivelser og sammen med venner eller familie, men eventyret kun også være at tage alene af sted. Planlæg turen, men ikke i detaljer vær fleksibel så kan alt ske!

Husk det tager ikke år at planlægge et eventyr, vores cykel tur gennem Australien med to børn på 2-4 år tog kun en ugen. 🙂

Der er også god inspiration at hente på www.komud.dk eller http://www.microadventures.org

 

”sammen med min kammerat Rick planlagde vi at cykel rundt om Lolland, 250 km på en dag, så tæt på kyst som muligt. Vi gennemførte aldrig turen,  men hvert trænings pas var et eventyr i sig selv, hvor vi cyklede gennem ukendte skov, markvej og måtte forcerer små vandløb, i håbet om at finde en vej tættere på kysten. ”

 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s