Life is GOOD follow us expedition 2014-15

Vi har som familie besluttet, at paddle ned gennem Europa i to specielle  kajakker fra Hobie. En Sit-on-topkajak, med et pingvin trampe system (man bruger fødderne) og som også kan sejles med sejl. Valget er faldet på dette fantastiske kajak system, da børnene ikke får vand sprøjt fra pagajen og har større mulighed for, at bevæge sig rundt på kajakken. Turen starter i København i april/maj 2014 og slutter i Istanbul Tyrkiet sidst i juli 2015.

Hvis vi har tid, ville vi gerne slutte rejsen på grænsen mellem Tyrkiet og Georgien, måske en vandretur til Kaukasus bjergene, som er den geografiske skillelinje mellem Europa og Asien.  En rejse som vil tage lidt over et år, og fører os gennem Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig, Italien, Albanien, Grækenland og Tyrkiet, også måske Georgien.

Life is good follow us expedition, kajak, børn, familie

I to små kajakker på åbent hav, er vi meget afhængig af vejret. Med to mindre børn, er det svært helt præcist, at fastsætte en dato for hvornår vi er fremme og hvor lang tid det vil tage. Når man rejser som familie, skal der tages hensyn til børnene, det har vi lært, med de mange rejser vi har været på. Især vores cykeltur i Australien, hvor 3 timer på cyklen om dagen var max, hvis vi ville have glade børn. Så målet er at padle mellem 3 og 4 timer om dagen, og flytte os ca. 20 km.  Der er indlagt ca. 3 måneder til vejrfaste dag og andet sjov.

Der er 7000-8000 km. fra København til Istanbul, af den rute som vi har lagt. Det vil sige ca. 1 års sejlads med et gennemsnit på 20 km. + 3 måneder vejrfast. Der er yderligere 1250 km. til grænsen mellem Tyrkiet og Geogien, som kun er muligt hvis turen går over alt forventning.

I forbindelse med vores tur søger vi samarbejdspartner, og folk der gerne vil støtte vores projekt. Har i lyst støtte op om vores tur eller har gode råd, så må I meget gerne kontakt os lifeisgoodfollowus@outlook.com

Der ud over håber vi at samle en masse penge ind til organisationen NURU International, som arbejder på at stoppe ekstrem fattigdom i verden og der ved at mindske, terror organisationer i at rekrutterer desperate folk til deres terror handlinger. NURU går ind i et område og ved hjælp at viden, får de folk til selv at kommer ud af deres onde cirkel. På den måde kan de forlade stede igen når tingene køre og lokal befolkningen er ikke afhængig af økonomisk støtte. Donation til Nuru er muligt her!

Advertisement

One thought on “Life is GOOD follow us expedition 2014-15

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s