Hvad er forskellen mellem adventure med eller uden børn?

Børnene gør en forskel, ud over at det er fantastisk at dele disse øjeblikke med dine små banditter, så åbner de døre som vi voksne ikke kan. Når der er børn med så har folk tiltro til en, med det sammen og så kan der ske til og sager. Det er tit det der er forskellen på en god tur eller en fantastisk tur. Med børn kan man til gengæld kun det halve af hvad man kunne klare alene, husk at børn er lige glad med hvor højt, langt og svært det er. De skal bare have det sjovt. Det betyder ikke at det ikke kan være en stor oplevelse og en udfordring for alle.

På vandrer ture i Syd Amerika, pressede vi citronen da vi gerne ville på opdagelse i verdens dybeste dal, Colca Canyon. Først dag gik vi 1100 højdemeter ned i løbet af 5 timer noget af en udfordring , Liva var 4 og Tiuri 5 år. Men det var først efter 4 en halv time at de ikke gad mere. Vi havde taget forbehold for dette og kun jeg (Lars) havde en mindre rygsæk med, så vi kunne bære børnene hvis det var nødvendigt. Næste dag gik vi igen i 5 timer 200 højde meter op og 300 højde meter ned. Sidste dag skulle vi 1200 højdemeter op og her blev børnene transporteret på hesteryg.

DSC_5027

 

Alt i alt en stor udfordring for os som familie men også personligt for Suzi og jeg. Efter sådan en tur er man sindssyg stolt og det giver mod på mere… 🙂

Man kan meget mere end man tror 🙂 🙂 dog har vi fundet ud af at 3-4 timers transport pr dag er meget passende, uden at man selv og børnene er fuldstændig færdig. Om det er i bil, kajak, på cykel eller gå ben.

Et andet godt eksempel på et fantastisk eventyr, var vores kajak tur Rundt om Møn. 3 dage, 90 km samme med min mor og søn Tiuri.

DCIM100GOPRO

”på en stejl stigning i Colca Canyon, havde vi to unge mennesker bag os, Tiuri ville ikke have dem foran os og holde et imponerende tempo den næste 20 min hele vejen til toppen” Sådan nogle opleveler giver en smil på læben resten af livet!!!

 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s