Overnatning på strand.

Det er lovligt at have korte ophold og parkere sin kajak på stranden så længe den ikke ligger i vejen. Hvis man opholder sig om natten er det ikke lovligt at sætte telt op, men bivuak pose er ok. Hvis stranden er privat, skal man mindst være 150 m fra bygninger. Det er også lovligt at tænde bål på strand, men der kan være lokal forbud. Ser mere under Naturbeskyttelsens loven §22 og §24

DSC_8666
Vi har haft flere overnatninger i telt på stranden rundt omkring i Europa, men det er ikke helt lovligt. 😦

De gange vi har overnattet har vi ikke kunne nå eller finde en plads i havne. Politiet har en gang bedt os fjerne teltet men vi kunne godt bliver. Med børn er folk mere forstående ifht telt og overnatte i bivuak poser er måske ok en nat eller to. På længere ture overnatter vi altid i telt 🙂

 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s