Halvvejs – Swim Denmark

Det er rart ikke at være på vej ud af startboksen, nu er vi på vej i mål! 💪 660 km er tilbage lagt.

Vi er ikke taget afsted for at bevise noget, men det er alligevel kæmpe stort at nå over halvvejs. Flere tvivlede på om vi overhoved holdte en uge! 😊 Nu har vi kajakket, gået og svømmet distancen, som vi skal for at nå i mål og det er en rigtig god følelse. Nu er projektet lige pludseligt meget realistisk, der venter dog rigtig mange og store udfordring forude!

Her er lidt billeder fra de sidst par uger:

DSC_4603
Vi nåede til Grenen og her fra fortsatte jeg forbi Skagens havn, hvor Søværnet endnu igang hjalp mig sikker forbi indsejlingen.
Maria 2
At kommer over på Østkysten har også betydet, at ikke altid har skulle svømme alene og det har været rigtig rart med selskab på vandet.
DSC_4736
Frederikshavn var en kæmpe oplevelse!
DCIM100MEDIADJI_0029.JPG
Vi blev utrolig godt taget imod, både af den lokal OW klub, erhvervslivet og Borgmester Birgit Hansen. Alt sammen hjulpet godt på vej af Anders og Per, som havde lavet et kæmpe forarbejde og velkomst pakke til os. Som bestod af hotel ophold, restaurant besøg og massage, helt helt fantastisk!
IMG_4556
Her sidder vi på Jacobs Fiskerestaurant og hygger os.
DSC_4991
Det har været dejligt for mig at få mor tilbage i kajakken, men for mor har det været både godt og skidt. På de lange dage har hun haft det lidt hårdt!
IMG_8989 copy
Vi har krydset flere store indsejlinger, her er det Limfjorden, hvor dette store krydstogt skib kom forbi. Mens der var lidt mindre trafik ved Mariager Fjord og Randers Fjord.
IMG_8970 copy
Der har været mange gode og stille dag på østkysten..
IMG_9098 copy
så stille at man kan nyde pauserne fuldt ud!!
DCIM100GOPROGOPR1960.
Men der har også været gang i den! 💪
DSC_4843
Største udfordring på østkysten er brandmændene, der har været så mange at jeg nogle dage har svømmet mere ud og ind end lige. Jeg er også blevet brændt i ansigtet så mange gange, at jeg til sidst måtte opgive at svømme videre, jeg kunne simpelthen ikke holde det ud.
DSC_5120
En af de rigtige gode oplevelser, var mødet med børnene på Hobro Julemærkehjem. Vi støtter Julemærke Fonden og det er super rart at se hvor godt børnene har det og hvilken forskel julemærkehjemmene gør. Støt Julemærke Fonden her
IMG_4667
Vi var også tidligt oppe en morgen for at komme forbi skyde området, der var så tåget at mor måtte navigere efter gps hele vejen og 20 min efter vi passerede området begyndte de at skyde. Men vi havde kontakt til dem og kunne stoppe skydningen hvis det var nødvendigt 😃

Endnu en gang er vi blevet taget godt imod af camping pladsen, her på Djursland har vi nydt at være på Fjellerup Strands Camping og Gjerrild Nordstrand Camping!

Husk at man kan støtte turen ved at donere penge til Depressionsforeningen eller Julemærke Fonden. Og hvis man syntes vi fortjener en kop kaffe, så er der også mulighed for at støtte os.

Daglige opdatering findes på Facebook eller Instagram og man kan følge vores tur LIVE hvert 10 min, når vi er på vandet.

Sponsorer:

 

Watery_slogan_mid

hobie-kayaking-script-turq-sm_.19131046_std

RawBite_Logo

Logo Simstart

kajakkæden

TYR

KokatatBox

sundterapi-med-tagline (1) (3)

Nyborggaard-.w861.h469.fill

LOGO_MUGIRO rød.jpg

Microsoft Word - Dokument 1

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s