Glædelig jul & et eventyrligt nytår!

Håber alle har en dejlig hyggelig jul, i godt selskab med venner og familie. Vi har prøvet at holde jul hjemme i Danmark i vores eget hus for første gang, det var et helt eventyr i sig selv. 🎄😃

IMG_20181224_201203.jpg

2018 har været et spændende år, med mange rigtig gode oplevelser:

  • Hele familie var i Tyskland, på verdens største båd messe tredje år i træk, for at holde foredrag.
  • Lars var heldig at få en tur til London båd-show og holdte foredrag for Eventyrerens klub her i Danmark, en stor oplevelse.
  • Det blev også til en foto/ski tur til Lapland i Finland.
  • Kajaktur til Grækenland, som guide for Venø Efterskole.
  • Flere mikro eventyr, i kajak, på cykel og gå ben.
  • Swim Denmark – Kæmpe tak til alle jer dejlige jyder (og sjællænder, fynboer osv som var på ferie) for nogle rigtig gode minder på svømmeturen, glæder os til at hilse på resten af Danmark til foråret.

 

Ud over at svømme resten af vejen rundt om Danmark, er Lars også med til at svømmer til Sverige. Et folkeprojekt som nogle nordsjællænder har stablet på benene. Lars træner i Fåborg svømmehal og man er meget velkomme til at svømme med. Jo flere jo bedre, skriv til Lars hvis I vil træne med og tilmeld jer her Vi svømmer til Sverige 2019.

Håber at alle kommer rigtig godt ind i det nye år, vi glæder os rigtig meget til hvad 2019 har at byde på, til at dele endnu flere eventyr med jer og måske se jer ude i naturen et eller andet sted. Eventyret venter der ude…

DSC_4603

 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s