Nå dine mål!

Nogle gange kan det være svært at sætte ord på, hvorfor noget lykkes og noget ikke gør. Jeg har aldrig rigtig haft en formel, men der er ting som jeg ubevist gør igen og igen for at opnå mine/vores mål.

Efter at have læst Alun Biggart’s blog indslag – sæt dig mål og nå dem var der mange ting som faldt på plads, og ude at være opmærksom på det har jeg næste slavisk fulgt dette målsætnings værktøj.

Har aldrig skrevet 10 ting ned som jeg ønskede ville gå i opfyldelse, men har til gengæld skrevet det ene mål ned som skulle prioriteres højest. Ved at skrivet det ned og hænge det på væggen i mit lille ‘kontor’ (som tekst eller et kort), hvor jeg dagligt har kunne sætte små notater og blive mindet om projektet/målet har måske været den allerstørste grund til at vi har gennemført mange af vores eventyr.

Hvis ens mål er nedskrevet, forøges chancen for at de bliver gennemført med hele 80%.

  • Skriv ned og være konkret og fuldstændigt klar.
  • Være målbar, du må kunne måle dine fremskridt mod målet.
  • Indeholde en udfordring.
  • Være realistisk.
  • indeholde en tidsplan med deadlines og deadlines for delmål.

At skrive sine mål ned, tager mindre end 10 min, så der er ingen undskyldning. Og vil man ydeligere forøge sine chancer for at nå i mål, så klik på Alun Biggart’s blog indslag. Der er rigtig mange gode ting at hente.

DJI_0006.JPG

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s