Anden uge – Swim Denmark

Anden uge har vist, den hårde side af projektet, Vesterhavet!

Efter 4 dage på land, var vi tilbage på Fanø. Her mødte vi op på Odense ferie koloni kl 9 om morgenen, for at holde foredrag for børnene. De var på et 5 ugers ophold, for at tabe sig og kæmper dagligt med vægten, men var utrolig venlige og positive. DR sende ‘live’ radio, mens vi holdt foredrag, alt i alt en rigtig god oplevelse.

35409349_126223074938135_3825436085312290816_o

1 Koloni børn Fanø
Efter foredraget hjalp de os med, at komme de halvanden til to kilometer hen over stranden, ud til havet.

Vi skulle fire kilometer op at kysten, før jeg skulle begynde at svømme. Det var ikke nemt at komme frem og vi gik det mest af vejen

GW7_2345 copy
Nogle dage er det at komme hen til starten af svømme turen, en større udfordring end selve svømningen.

Det var svært at komme ud forbi brændingen, forholdene på vandet var ikke lette, og bestemt ikke for mor, som ikke er vant til de lidt mere barske forhold. Jeg slugte også en masse saltvand, man fandt en rytme og svømme stadig med omkring 3 km i timen.

DSC_2196
Mor med Fanø i baggrunden, hun ser ud til at have det godt, men var mærket af dagen program. Både med det psykologiske, de større bølger, men også det fysiske med vandreturen hen over stranden, at kæmpe sig ud gennem brændingen og søsyge.
DSC_2209_1
Sådan så Fanø Drage-Festivalen ud fra havet, det var et smukt syn!
DSC_2230
På land kom mor i teltet og jeg klarede resten. Vi sov godt, men næste dag vågner mor og siger: “Jeg tror ikke jeg kan klare Vesterhavet”

Jeg ville gerne væk fra Fanø, den havde givet en del udfordringer. Morten fra Esbjerg kommer først over og vi svømmede til toppen af Fanø. Senere kom min bror Allan og Far. Far tager mor med hjem, Allan springer i kajakken, og hjælper mig over til Skallingen. Vi krydser Esbjerghavns sejlrende, som var spændende og ankommer til Skallingen efter 2-3 timer. YES, tilbage i Jylland, det var en god følelse.

Nu da mor har opgivet at sejle i Vesterhavet, har jeg måtte arbejde på et nyt setup.

DCIM100GOPROGOPR1565.
Har prøvet forskellige løsninger, med en lille båd hvor jeg kan have lidt proviant, den kan bruges som rednings flåde og kan bedre spottes fra stranden. Planen er nemlig at min mor gå på stranden og jeg svømme alene i havet. Bruger så svømmefødder, fordi båden sænker mig drastisk i fart, og det er en større sikkerhed, men jeg er desværre stadig langsommer end før.
DCIM100GOPROGOPR1573.
Jeg drikker min energi drik på havet, men kommer i land hver halvanden time for at spise en banan, brød eller en Rawbite.

 

Vejret har ikke været med os i denne uge, jeg har kun svømme i 4 dage og kun 24 km. Alt i alt er vi på 90 km på 10 svømmedage. Der er stadig lang vej rundt om Danmark!!

Husk at man kan støtte turen ved at donere penge til Depressionsforeningen eller Julemærke Fonden. Og hvis man syntes vi fortjener en kop kaffe, så er der også mulighed for at støtte os.

Daglige opdatering findes på Facebook eller Instagram og man kan følge vores tur LIVE hvert 10 min, når vi er på vandet.

Vi ses på vandet!!

Advertisement

3 thoughts on “Anden uge – Swim Denmark

 1. Hej Lars. Vi følger dig hver dag, men er din mor stadig med???
  Skriver du snart noget på jeres hjemmeside??
  Fortsat god tur, vi håber du når dit mål.
  Venlig hilsen
  Per og Else

  1. Hej Per og Else, tak for at I følger med, der kommer snart et nyt opslag, har svømme nogle lange distancer for nyligt. Se evt opslagene på Facebook, som ikke kræver at I tilmelder jer. Mvh Lars

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s