Halvanden måned – Swim Denmark

Vi er efterhånden et godt stykke op af Vesterhavs kysten, og det føles rigtig, rigtig godt! Der er heller ikke mange dage, hvor jeg svømmer under 10 km, så det går fremad, YES!!

Her er lidt billeder fra de sidste 4 uger, vil man læse om de første to uger, kan man klikke her, Først uge og Anden uge.

Skole klasse stod klar til at fejre 100 km
Det tog lidt over to uger, at klare de første 100 km, tilfældigvis stod der en skole klasse på stranden og tog imod mig. Der var highfive hele vejen rundt, inden jeg sprang i igen for at runde Blåvandshuk, som var noget af en prøvelse. Jeg blev hurtig taget 200 m væk fra kysten, må have ramt et hestehul, og får den ene efter den anden bølge i hoved. Når lige at komme op før den næste kom og der var fuld koncentration for at komme væk, spændende!
18
Havde ikke troet, at jeg skulle kæmpe med kulden. Men vandtemperaturen var faldet til 12.4 grader fra 21.5 og mine hænder og ansigt var følelsesløs. Ufatteligt svært at overbevise sig selv, om at hoppe igen. 😬

 

21
Var på et tidspunkt utrolig nervøs for, at mine skuldre ikke kunne klare udfordringen. Men med gode råd fra Lars (Sundterapi i Fåborg), min mors massage hver aften og har jeg kunne holde smerten ud. De er stadig ømme hver dag, men det er til at holde ud.
22
Har været tidligt oppe, for at svømmet flere morgener og en enkelt nat, for at udnytte de rolige forhold. Smuk at ligge derude og se solen stå op, den eneste mulighed man har for at se solen står af havet, hvis man er på Vestkysten. 😉
29
Havde familien på besøg, det var super dejligt, at blive møde på stranden af børnene og Suzi. Så var hele familien igen på eventyr, børnene vandrede på stranden sammen med Suzi og min mor og gik på opdagelse, som de altid gør, når vi er på tur, dejligt!!
DSC_2831
Solnedgangene skulle jo også nydes og super fedt at se Liva og Tiuri, løbe og springe rundt i klitterne. Præcis som jeg gjorde, da jeg var barn, og vi var i sommerhus ved Vestkysten.

DSC_2768_1

31
Mor pakker hverdag sin rygsæk, med proviant til hele dagen, energidrik, bananer og en masse Rawbites.
32
På dage som denne, bruger jeg næste lige så meget energi på at komme ind og ud fra stranden, som på at svømme frem af.
33
Kortet bliver nøje studeret, vi prøver altid at stoppen et sted, hvor far kan hente os. Nogle gange er der mange km, inden han igen kan komme til stranden. Den værste dag var, da vi sluttede 5 km fra den nærmeste nedkørsel, og dagen efter igen måtte gå de 5 km, for at komme tilbage og svømme videre.
DSC_3329
Man skal lige holde øje med bølgerne, så man ikke bliver kastet op på stranden.
34
Den sidste uges tid har jeg svømme 75 km, på syv dage det kan godt mærkes.

 

Bovbjerg 2
Svømmede forbi Bovbjerg Fyr, et fantastisk flot sted
Et dejligt møde på vandet, Per fra http://www.vestjysk-kajak.dk kom ud for at tage imod mig ved Bovbjerg Fyr. Han er en af Vestkysten, mest erfarende kajak folk! Dette var første gang jeg havde følgeskab af en kajak, siden mor stoppede. Senere den aften, spise vi kage på stranden sammen med hans familie og tilbage på vandet så Per, Marsvin springe rundt om mig, en helt fantastisk aften.
26
Vi er nu på den rigtig side af 200 km efter halvanden måned, og næste gang kan I læse om hvordan det er at komme til Nordjylland. 😃😃😃

Husk at man kan støtte turen ved at donere penge til Depressionsforeningen eller Julemærke Fonden. Og hvis man syntes vi fortjener en kop kaffe, så er der også mulighed for at støtte os.

Daglige opdatering findes på Facebook eller Instagram og man kan følge vores tur LIVE hvert 10 min, når vi er på vandet.

Sponsorer:

 

Watery_slogan_mid

hobie-kayaking-script-turq-sm_.19131046_std

RawBite_Logo

Logo Simstart

kajakkæden

TYR

KokatatBox

sundterapi-med-tagline (1) (3)

Nyborggaard-.w861.h469.fill

LOGO_MUGIRO rød.jpg

Microsoft Word - Dokument 1

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s