Presse

Kort fortalt:

Eventyr familien består af, Hollanske mor Suzi Oud, Danske far Lars Simonsen, og deres søn Tiuri 11 år og datter Liva 9 år gammel.

Lige fra den dag børnene kom til verden, har de rejste kloden rundt og besøgt 5 kontinenter, her er nogle af deres eventyr:

  • To måneder på cykel i Australien, hvor børnene stadig brugte ble.
  • Ski tur til Canada og USA i fire en halv måned. Hvor højdepunkter var at stå på ski ned fra Nord Amerikas højeste lift i 3914m.
  • Fire en halv måneds backpacking tur gennem Syd Amerika
  • Kajak ekspedition fra København til Istanbul 7300 km.. Life is GOOD follow us expedition 
  • Kano ekspedition ned af Yukon Floden gennem Alaska. To en halv måned og 2000 km.
  • To måneders sejlads på Middelhavet, måske starten på noget meget større.

www.lifeisgoodfollowus.com

www.livetergodtfolgos.dk

Facebook/LifeisGOODfollowus

Instagram/ LifeisGOODfollowus

Youtube/LifeisGOODfollowus

Twitter/ LifeisGOODfolus

Vores nye projekt Swim Denmark, samle penge ind til Julemærke Fonden og Depressions Foreningen.

De prøver også at samle penge ind til Nuru International, og hjælpe folk ud af ekstrem fattigdom.

For mere information Om os


 

Pressemeddelse Yukon Floden – 2000 km i kano

 

PRESSEMEDDELELSE

Dansk eventyrfamilie – overlevede 2000 km gennem ødemarken.

FAMILIEEKSPEDITION er netop komme hjem fra Alaska efter to en halv måned i vildmarken.

”Det er ikke bare sådan lige at tage ens børn med på en 2000 km lang rejse tværs igennem Alaska” fortælle Lars Simonsen. Mange måneders forberedelse og planlægning ligge forud, når man i kano skal op over polarcirklen.

Den lille familie, der foruden Lars og Suzi også tæller drengen Tiuri på 9 år og Liva på 8 år, har tidligere være på en halvanden år lang kajaktur fra København til Istanbul. Denne gang var det Canadas og Alaskas øde områder, der ventede…

Rejsen gav et fantastisk møde med dyrelivet og lokalbefolkningen.

De oplevede bl.a. at blive budt indenfor i en lille fiskerhytte, hvor de nød friskfanget laks fra floden og snakkede om bjørneangreb, mens børnene lege på gulvet og der hang en Magnumpistol på vægen klar til brug. Så ved man, at man ikke er hjemme i fredelige Danmark.

En anden af de helt store oplevelser var, da en bjørn svømmede over mod deres lejr. Suzi var ude i vandet for at tage en vandprøve, som skulle undersøges for micro-plastik. Pludselig svømmede en bjørn direkte imod hende. Hun løb hen til teltet, hvor de andre stod. Og de så den store sorte bjørn gå i land mindre end 100 m. væk. Da den fik øje på dem, stod den helt stille og valgte heldigvis at flygte over på den anden side af øen og svømme væk.

Familie har på hele turen mødt en fantastisk venlighed og opbakning. Da forsyningerne fx var helt i bund, fik de hjælp og fik fløjet nye forsyninger ind. I samme by blev de også inviteret til en minde højtidelighed, hvor familie fik lov at danse sammen med de lokale indianere.

I rejsens sidste tid oplevede familien at efteråret ikke kun kom med kulde og islag på teltet men også med aftenmørke, som gjorde det muligt at se Nordlys. ”At ligge uden for teltet i sin sovepose sammen med sin familie, kigge på en stjerneklar himmel med nordlys og høre sine børn juble om kap. Det slår alt” fortæller Lars Simonsen rørt.

Familie er på vej rundt i landet i deres elbil for at inspirere og fortælle om deres store oplevelser.

Profil - Life is GOOD follow us.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERAcamp-on-island-with-sun

dsc_2868overnatning-pa-oer-vaek-fra-bjornedsc_0101


Pressmeddelse Ankommer til Istanbul

PRESSEMEDDELELSE:

Dansk familieekspedition har brugt halvandet år i kajak

7200 KILOMETER FRA KØBENHAVN TIL ISTANBUL

18.10 når familien deres mål.

Med sloganet Life is GOOD follow us! skrevet på deres kajakker har Lars og Suzi og deres to børn brugt halvandet år på at sejle ned gennem Europa. I kajakker. Nu nærmer de sig familieekspeditionens store mål. Istanbul.

Den 3. maj 2014 forlod Lars Simonsen og Suzi Oud København. Det gjorde de sammen med deres børn i to kajakker og satte kursen mod Istanbul. Den lille familie – der foruden Lars og Suzi – også tæller drengen Tiuri på otte år og Liva på seks år har undervejs oplevet alt det, man kun kan oplever, når man lægger hverdagen bag sig og kaster sig ud i et projekt, ingen andre har gjort før dem.

Oplevelserne

Rejsen har budt på alt fra sæler rundt om kajakkerne i Danmark, 274 sluser ned gennem Europa, kæmpe bølger i Middelhavet og heftig sejlads fra Italien til Grækenland på over 90 km uden land i sigte.

En af de helt store oplevelser var da familien i flere minutter havde besøg af en hval lige ved siden af og under kajakkerne. ”Børnene kunne ikke tro deres egne øjne, det var en magisk oplevelse,” fortælle Lars Simonsen.

Familie har mødt en fantastisk venlighed og opbakning på hele deres tur. Har boet hos flere familie og oplevet landenes kulture indefra. På strande i Italien har TV, borgmestre og lokalbefolkning, stået klar med pizza og champagne. De blev sågar modtaget af Monaco Yacht Klub, som betale for overnatning på luksus hotel.

”Det har til tider også været en hård tur” fortælle Lars Simonsen, som da den ene kajak var ved at synke 20 km fra land i 2 meter høje bølger. Og da familien måtte klare 114 km i løbet af 27 timer uden mulighed for at gå i land.

Når familien kører retur til Danmark, bliver det i en elektrisk bil, så den del af turen også er miljøvenlig – endnu et eventyr venter forude.

Når Lars Simonsen og Suzi Oud kommer tilbage til Danmark, vil de skrive en bog, lave en dokumentar og holde foredrag om denne fantastiske familieekspedition. Imens de planlægger deres næste eventyr…

 

KONTAKT

Life is GOOD follow us!

Familien blogger på www.lifeisgoodfollowus.com og Facebook/Life is GOOD follow us

En lille film om Italien, https://www.youtube.com/watch?v=ijIrTiHS5-c

For aftale om interview kontakt venligst Lars Simonsen på mobil 41436145 eller på mail: lsski@hotmail.com. Forventet ankomst til København omkring den 20. november 2015.

 

 

PRESSEFOTO

DSC_9058

 

VIRB Picture

DSC_0351

DSC_9407

VIRB Picture

Clear water in Greece 1

Clear water in Greece 2

Coming to the beach Greece

Denmark to Turkey Family picture in Greece

Finish 114 km in 27 hours

IMG_9670

Island jumping in Greece

Had to turn around!!Night on a island in Greece

Playing around the kayaks

VIRB Picture

Surfing

Swimming in the summer

Two kayaks, Evia island

VIRB Picture

 

EpicMixPhoto17110973

Tur i skoven!

DSC_3716

Familie, home

Reklamer
%d bloggers like this: